Négylabú tanárok


Tűzfény (Rabbi)

Rendkívűl jó nevelt, jó képzett türelmes mén volt. Privat lóként kisegített az oktatásban azoknak, akik már az alapképzésben átmentek. Munkában szorgalmas és figyelmes, szerette még öreg korában is új dolgokat tanulni. Más lovakkal szívesen együtt dolgozott, kivéve a mének. Terepen nagyon megbízható volt soha nem volt íjedős ló. Rendkívűl intelligens és egyűttműködő lóként aki 21 éve velünk élt és 28 éves lett. Utolsó napig szívesen és boldogan dolgozott.


3385 -ozora II. Gyarló

Bokszban szelíd, de a hirtelen mozdulatai miatt felügyelet nélkül mellett bemenni hozzá tilos! Nem rúg, nem harap, adja mind a négy lábát. Rendkívűl intelligens, jól lovagolható, csak gyakorlott lovasok számára ajánljuk. Terepen kifejezetten megbízható,, osztályban és önálló lovaglásban egyaránt jól használható. 


Glenmorgan Flambeau

Nagyon nyitott kíváncsi méncsikó. Alap képzésen átment. Rendkívül intelligens, tanulékony, embercentrikus, extra küllemű Morgan Horse Mén, aki már most is a rendkívül jó természete miatt az emberek szívébe lopta magát. 

 

Törzskönyvi neve: Glenmorgan Flambeau

Születési év: 2013

Fajtája: Morgan Horse

 

Magasság: 160 cm
SEBAJ (Selyem)


Bemutatkozás: Macskának született. Nem létezik még egy ilyen hízelgős, emberszerető ló mint a Sebaj. Alapképzésen átment, megbízhatóan mint a 3 jármodban nagyon jó egyensúlyban közlekedik. Gyerekekre és felnőttekre, akik már ismerik a finom segítségeket ajánlott. De teljes kezdők futószáron is segít bizalmat teremteni a ló és az ember között. Terepen nem ijedős.

Neve: Sebaj

Született: 2007

Fajta: Kisbéri

Neme: kanca

 

Magasság: 160 cm
 

Neve: Filou

Született: 2008

Fajta: Shagya Arab/amerik. ügető Mix

Neme: herélt

Magasság: 155 cm

 Bemutatkozik: saját tenyésztésű, itt nalunk született. Rendkivül okos ló, megvalogatja a lovasait. Könnyű kezű, határozott lovast kedveli. Alapképzésen átment, mint a 3 jármódban jó közlekedik. Szeret ugrani, szorgalmas ló. Ha sokat gondolkozik és nincs visszajelzés akkor bakol egy sorozatot. Nagyon kényelmes háta van, mint a négy lábon talpon áll.  Nagyon szép küllemü és szép elegáns mozgású ló.